اسکچ آپ برای چاپ سه بعدی خیلی خودمانی و مبتدی!(2 )
اسکچ آپ برای چاپ سه بعدی خیلی خودمانی و مبتدی!(2)
خیلی خودمانی اسکچ آپ برای چاپ سه بعدی را در آموزش اول تا مرحله 8 جلو رفتیم در قسمت دوم به ادامه آموزش اسکچ آپ برای چاپ سه بعدی می پردازیم !
مرحله ۹ : ابزارهای اندازه گیری

ابزارهای اندازه گیری اسکچ آپ
این ابزار به شما اجازه میدهد تا ابعاد مدل خود را بررسی کنید .
برای استفاده از این ابزار , تنها روی آیکون Dimension روی نوار ابزار کلیک کنید .
سپس : یا روی نقطه شروع و بعد از آن روی نقطه پایان خط که میخواهید اندازهگیری کنید. یا فقط روی خط کلیک کنید . طول خط یا شی خود را خواهید دید!

ابزارهای اندازه گیری اسکچ آپ
همچنین میتوانید از Tape Measure Tool برای اندازهگیری فواصل دورتر و ابزار Protractor Tool برای بررسی زوایای مختلف استفاده کنید . بهترین راه برای یادگیری نحوه استفاده از این ابزارها با بازی کردن در اطراف آنها است . شما میتوانید نتایج Tape Measure Tool و Protractor Tool را در گوشه سمت راست پایین ببینید ( عکس صفحه زیر را ببینید ) .

ابزارهای اندازه گیری sketchup
مرحله 10: حرکت و مانور اجسام
استفاده از این ابزار بسیار آسان است :
اول چیزی را که میخواهید حرکت کنید انتخاب کنید . با کلیک روی ابزار انتخاب و ” کشیدن ” محورهای انتخاب در اطراف سوژه خود این کار را انجام دهید.
بر روی ابزار حرکت کلیک کرده و یا به سادگی M روی صفحهکلید خود فشار دهید .
روی شی انتخابشده کلیک کرده و آن را بکشید . وقتی به موقعیت مطلوب برسید دوباره روی آن کلیک کنید

حرکت و مانور اجسام در اسکچ آپ
مرحله 11 : ایجاد کپی از مدل ها
برای ایجاد یک کپی از شی خود , آن را دوباره انتخاب کنید ( همانطور که در بالا دیدیم )
برای ایجاد کپی از مدل روی صفحهکلید خود Ctrl را فشار دهید.
دوباره کلیک کنید تا مدل کپی شده در محل مورد نظر قرار گیرد.
مرحله ۱۲ : ابزار پاک کردن
این ابزار مانند یک پاککن ساده عمل میکند : این کار خطوط یا صفحه هایی را که شما ایجاد کردهاید را پاک میکند .
اول روی ابزار Eraser در نوار اب
زار کلیک کنید
زمانی که (پاککن) ظاهر شد ، روی خطوطی که میخواهید پاک کنید کلیک کنید
( شما میتوانید یک خط را با ابزار انتخابی انتخاب کرده و سپس دکمه delete را بزنید )
مرحله 13 : متن
ابزار متن دو بعدی به شما این امکان را میدهد که حوزههای اصلی هواپیما را محاسبه کنید و برچسبها را بنویسید کنید . در تصویر زیر از آن برای برچسب زدن به شی به عنوان ” مکعب ” استفاده شد – پیکان نشان میدهد که کدام شی برچسب خورده شدهاست .
ابزار متن ۳ بعدی در واقع متن را به عنوان یک شی سهبعدی ایجاد میکند که بخشی از طراحی شماست . مثل همیشه منطقی است که با این دو ابزار بازی کنیم .
مرحله14 : دستورات پایه برش
این ابزار به شما این امکان را میدهد که بخشی از مدل خود را برش دهید . برای اینکه به شما نشان دهیم چگونه از این ابزار استفاده کنیم ، از cylinder استفاده کردیم .
روی ابزار Pencil در نوار ابزار کلیک کنید تا یک خط بکشید ( ما از این ابزار در ابتدای برنامه آموزشی استفاده کردیم )
برای این برنامه آموزشی ، یک خط در سه نقطه از سطح استوانه ایجاد کنید . نقطه اول را در هر نقطه از لبه سطح بالای سیلندر علامتگذاری کنید .دوم ، نقطهای را در وسط قرار دهید و سوم ، نقطهای را ایجاد کنید که با محور قرمز هم تراز باشد
روی ابزار Push/Pull روی نوار ابزار کلیک کنید
روی یک نیمی از سطح بالای سیلندر کلیک کرده و آن را پایین فشار دهید تا بریدگی ایجاد شود و برای نهایی کردن کلیک کنید.
چه بریدگی زیبایی ! با این ابزار کمی بازی کنید تا تمام کارکردهای آن را کشف کنید .
مرحله ۱4 : ترسیم یک کمان
علاوه بر خطوط ، اجازه دهید با ابزار Arc کار کنید . این به شما این امکان را میدهد که یک منحنی بکشید . پس از انتخاب ابزار ، روی یکی از نقاط گوشه مکعب کلیک کنید . سپس روی یکی از محورهای فوقانی آن کلیک کنید و قوس بکشید . پیچیده به نظر میرسد؟ وقتی امتحان کنید آسان است !
پس از کشیدن قوس , از ابزار Pull/Push برای قطع این قسمت استفاده کنید .
مرحله ۱5 : مقیاس گذاری و کشیدن
این ابزار به شما این امکان را میدهد که مدل خود را مطابق با مقیاس مورد نظر تنظیم کنید .
برای استفاده از این ابزار ، ابتدا مدل خود را انتخاب کرده و بر روی ابزار Scale در سمت راست کلیک کرده یا روی صفحهکلید خود دکمه S را بفشارید . این به شما نقاط مقیاس بندی متفاوت را نشان میدهد که میتوانید از آنها استفاده کنید . شما میتوانید با کلیک روی نقطههای سبز که ظاهر میشوند ، شی را تغیر حجم و گسترش دهید .
اگر میخواهید نسبت جعبه مستطیلی مان را حفظ کنید ( این مقیاس بندی یکنواخت نامیده میشود ) باید روی یکی از ۸ گوشه جعبه مستطیلی کلیک کنید .
شما نسبت مقیاس گذاری خود را در گوشه سمت راست پایین پنجره خواهید دید . نسبت ۰.۵۰ به این معنی است که شما مدل خود را تا ۵۰ % کاهش خواهید داد .
مرحله 16 : چرخش(Rotating)
این ویژگی زمانی که مسایل جهت گیری را تجربه میکنید بسیار مفید است . این زمانی است که مدل در جهت مخالف و اشتباه دارید .
ابتدا مدلی را انتخاب کنید که میخواهید بچرخانید و ابزار Rotate را انتخاب کرده یا دکمه Q را روی صفحهکلید خود فشار دهید .
بر روی مرکز سطح بالای جعبه مستطیلی کلیک کنید تا محور خود را تنظیم کنید. کرسر را به سمت محور سبز یا قرمز حرکت دهید تا اساس چرخش شما را انتخاب کنید
مدل را به جهت دلخواه بچرخانید و یا فقط یک مقدار زاویه وارد کنید . در این مورد 30 درجه وارد شد.
شما اکنون ۱6 ابزار مهم را میشناسید که شروع به کار کنید ! زمان آن رسیده که مدل ۳ بعدی خود را در SketchUp ایجاد کنید ، و امیدواریم که از این برنامه آموزشی توسط متخصص چاپ سه بعدی SketchUp بهرهمند شوید . اگر میخواهید با تمام مسائل مربوط به چاپ ۳ بعدی به روز شوید ، وب سایت 3DTHINGS را در اینجا چک کنید .
آیا پیش از این یک مدل سهبعدی در SketchUp ایجاد کردهاید و میخواهید آن راD قابل چاپ سه بعدی بسازید ؟ این به چند مرحله اضافی نیاز دارد که در این برنامه آموزشی یاد خواهید گرفت . هنگامی که بدانید چگونه در SketchUp مدل کنید و چگونه مدل ۳ بعدی خود را چاپ کنید , میتوانید یک شی شگفتانگیز ایجاد کنید .
مطالب زیر را حتما بخوانید:
چنانچه دیدگاهی توهین آمیز باشد و متوجه اشخاص مدیر، نویسندگان و سایر کاربران باشد تایید نخواهد شد. چنانچه دیدگاه شما جنبه ی تبلیغاتی داشته باشد تایید نخواهد شد. چنانچه از لینک سایر وبسایت ها و یا وبسایت خود در دیدگاه استفاده کرده باشید تایید نخواهد شد. چنانچه در دیدگاه خود از شماره تماس، ایمیل و آیدی تلگرام استفاده کرده باشید تایید نخواهد شد. چنانچه دیدگاهی بی ارتباط با موضوع آموزش مطرح شود تایید نخواهد شد.
نظرات کاربران